Vyhrajte kouzelné pobyty s Visa v Česku i na Slovensku

25. srpna 2021
Náhledová fotografie v záhlaví stránky. Obrázek je součástí struktury webu a může se vázat k obsahu.

Máme ohromnou radost, že vám můžeme díky našemu novému partnerství zprostředkovat návštěvu ještě více kouzelných míst. Soutěž bude probíhat celý měsíc září na českých i slovenských stránkách Visa a výhry najdete pravidelně na našem českém a slovenském facebookovém profilu. O co hrajeme? 5x zážitkový pobyt v Česku a 5x u našich slovenských sousedů. 

Těšit se tak můžete na místa jako Pivní hotel Zlatá kráva, Roubenka u Lišky, Statek u Medvěda, Chalupy Pod šenkem nebo Statek Salajna. Na Slovensku zase budete moct soutěžit o návštěvu míst Hotel Royal Palace, Salamandra Resort, Hotel Sliezsky dom, Hotel Elizabeth a Nebo nad Štiavnicou

 

Jaké jsou podmínky pro účast? 

Je to jednoduché - stačí se přihlásit nebo registrovat se svou prémiovou nebo firemní Visa kartou ke svému účtu ve Visa Benefit programu a budete automaticky zařazeni do soutěže. Kromě zmiňovaných Amazing výher můžete soutěžit o stylový iPhone 12, a to už je výhra s velkým V.

 

Kde mohu soutěžit?

Na stránkách www.visa.cz/soutez pro Česko a www.visa.sk/sutaz pro Slovensko. Na soutěž se také prokliknete přes náš facebookový profil při pravidelném zveřejnění nové výhry.

 

Jak se stanu součástí Visa Benefit programu?

Pokud ještě nejste součástí Visa Benefit programu, kontaktujte svou banku a zeptejte se, jak získat prémiovou nebo firemní Visa kartu, se kterou provedete registraci. Následně budete automaticky zapojení do soutěže.

 

Kdy bude slosování?

Ze všech zúčastněných, kteří řádně provedli registraci nebo se během září 2021 přihlásili ke svému již registrovanému účtu v Benefit programu, vylosujeme začátkem října výherce. Vyhlášení proběhne jak u nás na facebookovém profilu, tak na stránkách Visa.

Pojďte s námi společně objevovat nová místa a šiřme poselství, že je důležité kupovat zážitky, ne věci!


 

Podobné články